Kik vagyunk?

szakertoinkSzabad hálózatban dolgozunk a legjobb szakértőkkel.

A LétraMűvek kommunikációs és kreatív szakemberek szabad hálózata. Feltörekvő, magyar vállalkozásoknak dolgozunk. Segítünk, hogy okosan használják a nyilvánosságot. Ők meg segítenek, hogy jó célért hasznosíthassuk a tudásunk.

Csak akkora csapatot és annyi eszközt vonunk be a munkába, amennyi feltétlenül szükséges, így megbízóink mindig dinamikus, elkötelezett, kreatív munkatársakra számíthatnak, és kedvező árképzésre.

Programozó, fejlesztő, pszichológus, grafikus, fotós, szerkesztő-újságíró áll velünk együtt csatasorba, amikor szükség van a munkájukra, a tanácsaikra.

 


Szakértőink:

Battai Eszter vagyok, szabadúszó kommunikációs tanácsadó.

portre_beA férjemmel alapítottuk ezt a céget. 1998 óta foglalkozom kommunikációval. Államigazgatásban, kis és nagy kommunikációs ügynökségeknél szereztem tapasztalataimat, kiváló szakemberektől tanultam. Az online, közösségi média kommunikáció és a PR a szakterületem.

Sokan vagyunk a piacon, de nem vagyunk egyformák. Én a személyességben és az együttérzésben hiszek. Érzéssel és lelkesedéssel fordulok a megbízóim felé, hogy a lehető legjobb javaslatot dolgozzam ki számukra. Együtt élek a munkájukkal, építem és őrzöm a jó hírnevüket, figyelem és ajánlom az új trendeket, de nem feledem a jó kommunikáció örök törvényeit sem.

A férjem, társam, miközben a kreatív igazgatóm, egy Photoshop varázsló és harcművészeteket oktató, sikeres tréner.

 

Németh Péter vagyok. 6 éves korom óta foglalkozom harcművészettel.

portre_np Némi kitérő, kommunikációs szakmában, grafikai tervezéssel, és online marketing tanácsadással eltöltött év után egy évtizede szinte kizárólag harcművészettel foglalkozom.

A Wing Chun Kung Fu és Jeet Kune Do rendszerek elsajátítása után egyre mélyebb lett az elköteleződésem a Fülöp-szigeteki, indonéz, maláj harcművészetek iránt, melyeknek több irányzatát is instruktorként oktatom.

Több mint 1000 tanítvány és több mint 100 magántanítvány tanult tőlem magánórán, csoportos foglalkozásokon, szemináriumokon, táborokban. A tanítványaim között vannak a harcművészet iránt mélyen elkötelezett vagy profi – hivatásszerűen ebből élő – mesterek, oktatók, Expert képesítéssel rendelkező kiképzők, illetve a rendőrség, katonaság, vám és pénzügyőrség sorállományában tevékenykedő szakemberek.

A harc és önvédelem központú tréningek mellett egyre inkább előtérbe került a harcművészet modern kori felhasználása, a jelen kor harcosainak képzése. Így ma már coaching folyamatok, csapatépítő tréningek támogatásával is foglalkozom.

 

bb

Battai Bori

Kommunikációs tanácsadó, kreatív szakember, projektvezető, főbb szakterületei: PR kommunikáció, közösségi média, rendezvényszervezés, komplex kampányok lebonyolítása…

 

 

 

vera_patakiPataki Vera

 

Társadalomtudományi szakember, az angol nyelvű tartalmak felelőse

 

 

 

ritaMadalina Rita 

Kommunikációs tanácsadó. Dolgozott már pénzügyi, egészségügyi, energetikai, gasztronómiai és IT-területen egyaránt. A klasszikus sajtókommunikáción túl sok digitális projektet vitt újmédia stratégaként, nem csak a social media területén.

 

 

 

 

iván

Kárpáti Iván

Fotós, újságíró, kommunikációs tanácsadó, tréner. Nagy rutinja van cégek fotó-portfóliójának kialakításában, elkészítésében.